Share This |
Facebook Tweet This MySpcae Google
Brošure Proizvodi Novosti

 

O nama

BIONETIX International, kanadska tvrtka u vlasništvu Cortec® korporacije sa sjedištem u Montrealu, bavi se proizvodnjom bioloških proizvoda na mikrobnoj bazi. Naši biološki proizvodi na mikrobnoj i enzimnoj bazi primjenjuju se u raznim industrijama na području SAD-a, Europe, Azije i Južne Amerike.

Od 1996-te godine BIONETIX isporučuje prirodne, biološke proizvode naftnoj, prehrambenoj i poljoprivrednoj industriji, kao i industrijama koje generiraju opasni otpad, radi razgrađivanja sastojaka u otpadnom sustavu.

BIONETIX proizvodi kupcima pružaju bazu za stvaranje biokemijskih čistača, razgrađivača masti i nekloriranih otapala. Svi naši proizvodi su u ponudi kao koncentrati i mogu biti formulirani prema posebnim zahtjevima kupaca.

BIONETIX formulacije sadrže specifične, prirodne organizme koji razgrađuju organske zagađivače – bez upotrebe kemikalija i daljnje štete za okoliš. 

BIONETIX biološki digestivi se sastoje od prirodnih ne-patogenih mikroorganizama koji su posebno odabrani zbog svojih sposobnosti degradiranja ciljanih tvari.

BIONETIX bakterije su bezopasne. Organizmi koji se nalaze u našim proizvodima nisu genetski modificirani niti patogeni za životinje, biljke ili ljude. Ne postoji nijedan prijavljeni slučaj štetnih učinaka na zdravlje pri korištenju naših proizvoda ili njihovih nusproizvoda.

Mi promoviramo zdrav okoliš dok nudimo vrhunske alternative trenutnim metodama pročišćavanja. Korištenjem naših proizvoda kupci imaju priliku poboljšati svoje zagađene sustave na ekonomičan i prirodan način.
Naše stručno osoblje pruža kupcima pravovremenu tehničku podršku u izradi rješenja po zahtjevu kupca.


Kontaktirajte nas kako biste saznali više o našim proizvodima!

U BIONETIX INTERNATIONAL MI RADIMO ZA PRIRODU...

BILO GDJE U SVIJETU...

KAD GOD NAS NAŠI KUPCI TREBAJU.

Generalni zastupnik za BIONETIX International u Hrvatskoj

EcoCortec d.o.o., Bele Bartoka 29, 31300 Beli Manastir

E-mail:info@ecocortec.hr

Tel: +385 31 705 011

 

 

 
 

 

  © 2009 EcoCortec d.o.o. Sva prava zadržana.
Untitled Document