Share This |
Facebook Tweet This MySpcae Google
Početna Tvrtka Naša misija

 

Naša misija


"Uspjeti na tržištu nije lako, ne postoji gotova formula, nema jamstva. Predan rad, fleksibilnost, inteligencija, dobri planovi i programi, smisao za rad s ljudima - sve su to nužni preduvjeti. Ali potrebno je još nešto, nešto što se zove pravi trenutak, jer ako samo pratiš konkurenciju nikad nećeš završiti prvi.

Zaštita okoliša je temeljna odrednica poslovanja danas. Kao inovatori u svojoj grani industrije plastike radimo pozitivne iskorake, promjene razvijanjem biorazgradivih materijala. Moramo znati što ostavljamo mladima u naslijeđe, a u budućnosti će moći opstati samo čiste i ekološki osvješćene industrije. "

Boris Mikšić, dipl.ing.
Misija tvrtke Ecocortec je razvijanje ekoefikasne proizvodnje biorazgradivih materijala koja kombinira ekonomski učinak, odnosno produktivnost sa pozitivnim djelovanjem na okoliš.

Naša vizija je razvoj inovativne, tehnološki suvremene, održive alternative petrokemijskim plastičnim materijalima te izgradnja temelja koji će osigurati široku primjenu biorazgradivih materijala na tržištu.

Spoj nove tehnologije i zaokruženog tehnološkog procesa donosi visoku ekoefikasnost proizvodnje koja uz iznimnu djelotvornost, produktivnost procesa omogućuje organizaciju poslovanja sukladno ISO14001 certifikatu, sustavu upravljanja okolišem.

Danas gotovo da i nema proizvoda koji se ne pakira u neku vrstu ambalaže koja sve više predstavlja tihog prodavatelja proizvoda. Kupci danas traže maksimum od ambalaže kako u fizikalnim, kemijskim svojstvima tako i u svojstvima ekološke prihvatljivosti, jer ambalaža uz novu tehnologiju može pružiti "dodanu vrijednost" proizvodu.

Budućnost ambalaže je u višeslojnim biorazgradivim filmovima i folijama te sve većem broju kombinacija polimera čime se postiže "smart - pametna" ambalaža u potpunosti prilagođena proizvodu.

Cilj tvrtke je neprestanim inovacijama uz iskustvo i stručnost ljudi te vrhunsku brigu o strojevima i proizvodnom procesu postići neprestano unaprijeđivanje kvalitete te razvoj tehnološkog procesa u skladu sa zadovoljavanjem različitih potreba potrošača.

 Regionalni dnevnik
 EcoCortec

Otvorena nova tvornica u Belom Manastiru
 EcoCortec

Ekozona - EcoCortec
Ekozona - EcoCortec

EcoCortec širi proizvodnju
EcoCortec širi proizvodnju

Regionalni Dnevnik
regionalni-dnevnik

YouTube - Marine Clean
Marine Clean

YouTube - Osnivanje Eko klastera
Osnivanje Eko klastera

Prilog "Hrvatska uživo" na temu biorazgradive ambalaže
Prilog Slavonska televizija

Ecoworks bags are fully compostable
Ecoworks bags are fully compostable

YouTube - Pollution Caused by Conventional Plastics a Global Problem
Conventional Plastics a Global Problem

Od 1. siječnja 2011. u Italiji stupa na snagu zabrana plastičnih vrećica s ciljem zaštite okoliša.
Conventional Plastics a Global Problem

 
European Sales Strategy Meeting 2008
Galerija slika
Dodjela nagrada
http://www.ambalaza.hr/simpozij/CroPak2006.htm
i
Međunarodno savjetovanje
"Polimerni materijali i ambalaža"

Ecocortec -tehnologija proizvodnje biorazgradive ambalaže
 

 

  © 2009 EcoCortec d.o.o. Sva prava zadržana.