Share This |
Facebook Tweet This MySpcae Google
Početna Proizvodi

 

Proizvodi


"Osnovna odlika uspješnog Poduzeća jest kvalitetnim proizvodom u potpunosti zadovoljiti potrebe kupaca te anticipirati zahtjeve kupaca unaprijed. Ništa manje bitno je kupca zadovoljiti stručnim znanjem i uslugom, jer kupac mora osjetiti da se brinete za njega, razvijate proizvode prilagođene njegovim potrebama i na neki način obavljate dio njegova posla."

Boris Mikšić, dipl.ing.


 

BioCortec brošura - Biorazgradivi materijali za pakiranje
BioCortec brošura - Biorazgradivi materijali za pakiranje

Ecocortec predstavlja inovativnog proizvođača, dobavljača ambalažnog materijala koji Vas drži korak isped konkurencije zahvaljujući visokoj tehnologiji i produktivnosti proizvodnog procesa. Odabrati Ecocortec, znači odabrati konzistentnog te visokokvalitetnog proizvođača višeslojnih ambalažnih folija prilagođenih u potpunosti Vašem proizvodu.


USPJEH RASTE AKO ZAJEDNO RADIMO NA NJEMU! Zajednički radimo s našim partnerima - kupcima na pronalasku i provedbi rješenja za potrebe tržišta, jer tržišni uspjeh naših kupaca, partnera je i naš uspjeh!

Vođeni vizijom da nije dovoljno samo zadovoljiti potrebe kupaca, nego ih i unaprijed predvidjeti razvili smo novu dimenziju u proizvodnji ambalaže i pakiranja, pri čemu ambalaža nije samo oklop proizvoda, nego pruža konkurentsku prednost u smislu kvalitete, a posebno imiđa proizvođača, korisnika ambalaže. Razvoj ambalaže teži proizvodnji lakše ambalaže koja manje šteti okolišu te ima atestirana, superiorna fizikalna i kemijska svojstva. Sve navedeno je omogućeno Ecocortecovim tehnološkim procesom proizvodnje višeslojnih filmova i folija sa većim brojem kombinacija polimera čime se dobija "smart - pametna" ambalaža u potpunosti prilagođena proizvodu. U konačnici, upotrebom prilagođene višeslojne ambalaže, je produljen vijek trajanja proizvoda, pojačana je fizikalna zaštita te imiđ, brand proizvoda.

BIORAZGRADIVA AMBALAŽA - AMBALAŽA ZA BUDUĆNOST - ambalaža koja u obzir uzima potrebe suvremenih potrošača, ali i poštuje važnost očuvanja okoliša - vraćanje u zemlju. Ova unikatna tehnologija predstavlja 100% biorazgradive filmove i folije napravljene od obnovljivih izvora, kukuruza, umjesto petrokemijskih sirovina, nafte. Biorazgradiva ambalaža se proizvodi od biljnih resursa, obnovljivih svake godine te se u potpunosti razgrađuje u uvjetima djelovanja mikroorganizama iz prirode na ugljični dioksid i vodu.

Poslijednja istraživanja pokazuju da bi 63% kupaca radije kupilo proizvod pakiran u ekološki prihvatljivu, biorazgradivu ambalažu u odnosu na konvencionalnu. Proizvođači prehrambenih i inih proizvoda, koji odaberu Ecocortecovu biorazgradivu ambalažu, pokazat će predanost svojih tvrtki očuvanju okoliša te potaknuti dobar osjećaj, odnosno odluku za kupnjom potrošača. Tržišna poruka je jasna i uvjetuje početak korištenja ekološke ambalaže, certificirane od nadležnih institucija čime se podiže imiđ, brand svojih proizvoda te prilagođava proizvod EU normama i zahtjevima.

 Regionalni dnevnik
 EcoCortec

Otvorena nova tvornica u Belom Manastiru
 EcoCortec

Ekozona - EcoCortec
Ekozona - EcoCortec

EcoCortec širi proizvodnju
EcoCortec širi proizvodnju

Regionalni Dnevnik
regionalni-dnevnik

YouTube - Marine Clean
Marine Clean

YouTube - Osnivanje Eko klastera
Osnivanje Eko klastera

Prilog "Hrvatska uživo" na temu biorazgradive ambalaže
Prilog Slavonska televizija

Ecoworks bags are fully compostable
Ecoworks bags are fully compostable

YouTube - Pollution Caused by Conventional Plastics a Global Problem
Conventional Plastics a Global Problem

Od 1. siječnja 2011. u Italiji stupa na snagu zabrana plastičnih vrećica s ciljem zaštite okoliša.
Conventional Plastics a Global Problem

 
European Sales Strategy Meeting 2008
Galerija slika
Dodjela nagrada
http://www.ambalaza.hr/simpozij/CroPak2006.htm
i
Međunarodno savjetovanje
"Polimerni materijali i ambalaža"

Ecocortec -tehnologija proizvodnje biorazgradive ambalaže
 

  © 2009 EcoCortec d.o.o. Sva prava zadržana.