Antikorozivna zaštita 

VCI Tehnologija

Što je VCI tehnologija
VCI je generički naziv za "hlapljivi inhibitor korozije" ili "inhibitor korozije u parnoj fazi", revolucionarnu tehnologiju koja pojednostavljuje zaštitu od korozije i idealna je za sprječavanje korozije zatvorenih prostora npr. paketa ili unutrašnje opreme. Brendirali smo smo našu marku Cortec® VCI-a pod imenom VpCI® kako bismo osigurali da naši kupci dobiju vrhunske VCI/VpCI® proizvode koji su najkorišteniji inhibitori u svijetu. Saznajte više o tome kako VCI radi.

Korozija je konstantni neprijatelj metala i uzročnik povećanja troškova, osobito prilikom transporta i skladištenja. Tradicionalne metode antikorozivne zaštite su skupe, mogu biti opasne za osobe koje rukuju s takvim stvarima kao i za okoliš. Također, navedene metode mogu biti potpuno neučinkovite. Cortec-ova VpCI® tehnologija predstavlja prekretnicu u preventivnoj zaštiti od korozije.

Naši VCI/VpCI® proizvodi štite metale putem kemijski apsorbiranih molekula na površini metala osiguravajući multimetalnu korozijsku zaštitu. Pokrivanje je potpuno – sve površine, uključujući pukotine, šupljine i druge nedostupne površine, imaju potpunu zaštitu. VpCI® barijera je samonadopunjujuća, čak i za pakiranja koja se često otvaraju i obično štiti do 24 mjeseca. Industrijski dokazan rezultat je izvanredna zaštita proizvoda bez velikog utroška radne snage za čišćenje, koje zahtijevaju konvencionalni uljni premazi ili drugi inhibirajući proizvodi – čak i za prethodno korodirane i obojane površine. Cortec-ovi, ekološki VCI/VpCI® proizvodi prihvatljivi su za okoliš, ne sadrže nitrite niti druge štetne kemikalije.

VpCI® Prednosti

• Smanjenje troškova
-     štedi vrijeme i uloženi rad
-     nije potrebna priprema površine
-     nije potrebno čišćenje/odmašćivanje

• Smanjuje potrebu za materijalom
-     nije potrebna uporaba ulja
-     nisu potrebna sredstva za sušenje

• Nema troškova zbrinjavanja otpada
-     proizvodi su potpuno reciklirajući
-     nema štetnih tvari te stoga ne zahtijeva dodatne troškove uskladištenja otpada

Dokazani rezultati u industrijskoj uporabi
- Više od 20 godina aplikacije i testiranja osiguravaju pouzdane rezultate

Multimetalna zaštita
- Isti proizvod osigurava zaštitu obojenih i neobojenih metala

Jednostavna aplikacija
- Teško dostupna mjesta su također zaštićena

Sigurni za okoliš i za rukovanje
- Ne toksični
- Potpuno reciklirajući proizvodi, ugodni za okoliš

Ukoliko imate pitanje ili Vam je potreban savjet pošaljite upit našim djelatnicima koji će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti!