ECO-Film™

ECO-Film™ Biorazgradive folije i vrećice, patentirani proizvod

OPIS PROIZVODA
Eco Film folija je potvrđena sDIN V 54900 i BPS certifikatima kao 100% biorazgradiva i podložna kompostiranju, posebno dizajnirana da zamjeni nerazgradive folije izrađene na bazi polietilena ili škroba. Za razliku od standardnih tehnologija koje se temelje na upotrebi škroba, Eco Film je izdržljiv na utjecaj vlage, vode i topline te se ne razgrađuje ili oštećuje tijekom korištenja. Time Eco Film folija predstavlja idealno rješenje za recikliranje, pakiranje hrane i programe kompostiranja koji uključuju otpatke namirnica te vrtne otpatke. Nakon što je stavljena u uvjete kompostiranja, Eco-Film folija se biorazgrađuje 100% na ugljični dioksid i vodu unutar nekoliko tjedana. Eco Film folija ne smanjuje kvalitetu komposta, niti ga zagađuje na bilo koji način, za razliku od polietilenskih proizvoda.

Eco Film folija nema negativnih učinaka na ljudsko zdravlje ili na biljke, potvrđena je raznim svjetski priznatim standardima poput RAL GZ251, DIN V 54900, DIN 38412 te "Daphnia" testom, pri čemu pruža performanse i osobine nadmoćne tipičnim LDPE polietilenskim proizvodima. Eco Film je dostupan u različitim veličinama i formama, što predstavlja ekološko prihvatljivu alternativu za primjene od vrećica za široku potrošnju sve do folija i vreća za izvozno poslovanje i transport na dulje relacije.

PAKIRANJE
Eco Film folija je raspoloživa u standardnim dužinama od 91.4 cm i 122 cm kao i u drugim različitim oblicima, širinama i formama. Oblici folije prilagođeni potrebama kupaca uključuju: folije zavarene s jedne strane, folije zavarene s više strana, folije u roli, preklopljene folije, folije s patent zatvaračem, valovite folije i mnoge druge. 

Tehnički list proizvoda (pdf)

Ukoliko imate pitanje ili Vam je potreban savjet pošaljite upit našim djelatnicima koji će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti!