EcoCorr™ ESD

EcoCorr™ ESD Biorazgradive antistatičke folije i filmovi s antikorozivnim VpCI inhibitorima

OPIS PROIZVODA
EcoCorr ESD je 100% biorazgradiva folija s antikorozivnim Cortec-patentiranom VpCI tehnologijom s osobinom eliminacije statičkog elektriciteta. Povrh toga EcoCorr ESD foliju odlikuje bolja snaga i otpornost materijala na rastezanje. EcoCorr ESD je također otporan na vlagu i toplinu te ne dolazi do oštećivanja prilikom korištenja. EcoCorr folija pruža prepreku korozivnom djelovanju zahvaljujući implementiranim antikorozivnim inhibitorima (VpCI) te zaštitu od statičkog elektriciteta za period do dvije godine, ovisno o uvjetima skladištenja. Kada dođe u uvjeta komposta, Eco Corr ESD folija se vrlo brzo biorazgrađuje (nekoliko tjedana) i to bez kontaminiranja tla.

PRIMJENA
Metalni dijelovi pakirani u EcoCorr ESD foliju primaju potpunu i kontinuiranu zaštitu od soli, pretjerane vlažnosti, kondenzacije, agresivne industrijske atmosfere i korozije metala. Inhibitori protiv korozije koji se nalaze u foliji isparavaju te se zatim kondenziraju na svim metalnim dijelovima u zatvorenom pakiranju folije. S time se postiže potpuna zaštita proizvoda tijekom skladištenja kao i tijekom transporta na kraće i duže relacije, praktično eliminirajući mogućnost nastanka korozije.Nakon što folija više nije potrebna, EcoCorr ESD može biti kompostirana i razložit će se na ugljični dioksid i vodu unutar nekoliko tjedana.

PAKIRANJE
EcoCorr ESD je raspoloživ u rolama standardne dužine od 91.4 cm i 122 cm, kao i u širokoj ponudi posebnih veličina i formi.


Ukoliko imate pitanje ili Vam je potreban savjet pošaljite upit našim djelatnicima koji će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti!