EcoShield®

EcoShield® reciklabilni omotni papir i linearna obloga

OPIS PROIZVODA
EcoShield® papir vrhunski je omotni papir za zaštitu od vlage koji se može reciklirati i ponovno preraditi u celulozu. Obložen je zaštitnim premazom na bazi vode koji je otporan na vlagu, masnoću i ulje. Dostupan je i kao linearna obloga. Povijesno gledano, polietilenski i voštani premazi upotrebljavali su se za premazivanje poroznog papira kako bi se stvorila zaštita od vlage i/ili spriječilo prodiranje vlage/pare. Takav premaz na nastalom papirnatom proizvodu nije pogodan za okoliš i ne može se reciklirati uobičajenim kanalima. EcoShield® papir daje konkurentnu ekološku alternativu polietilenskom i voštanom papiru, s usporedivim svojstvima zaštite od vodene pare. Potpuno se može ponovno preraditi u celulozu za druge vrste papirnatih proizvoda, poput kutija, kartona i drugih valovitih materijala.

PAKIRANJE
Available in custom-size bags (heat-sealable or zipper closure), film, and tubing. Thicknesses range from 2-6 mils (50-150 microns); maximum tube size: 50” (1.3 m). To ensure best product performance, store in original packaging, indoors, and out of direct sunlight at 40-100 °F (4-38 °C). Shelf life: 2 years

Tehnički list proizvoda (pdf)

Ukoliko imate pitanje ili Vam je potreban savjet pošaljite upit našim djelatnicima koji će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti!