EcoWorks®

EcoWorks®

OPIS PROIZVODA
Eco Works biorazgradive folije i vrećice su pažljivo dizajnirane s ciljem da zamjene polietilenske folije korištene za različite namjene od zaštitnih industrijskih folija, pakiranja proizvoda sve do vrećica za prikupljanje organskog otpada. Eco Works materijal ima osobine nadmoćne tradicionalnim nerazgradivim plastičnim materijalima pri čemu zadržava svoja osnovna svojstva biorazgradivosti i mogućnosti kompostiranja.

KOMPOSTIRANJE
Ovaj proizvod koji predstavlja posliednju novost u tehnici biorazgradivih folija i materijala nudi smanjenje troškova kompostiranja, odnsno efikasniji način prikupljanja organskih ostataka pri čemu se uvažavaju i ispunjavaju internacionalni standardi uključujući ASTMD 6400-99, DINV54900, DIN CERTCO, OK COMPOST, BPI i BPS. Za razliku od vrećica izrađenih na bazi škroba, Eco Works vrećice su otporne na vlagu, topli organski materijal i to za period nekoliko tjedana i mjeseci bez promjene u fizičkim osobinama, pri čemu se omogućuje veća flaksibilnost programa kompostiranja. Eco Works je najjača, najizdržljivija biorazgradiva folija trenutno raspoloživa na tržištu.

PAKIRANJE
Kako kompostiranje i briga prema okolišu postaju sve važniji, Eco Works folije nude tržišno prihvatljivu i stabilnu alternativu većini folija trenutno korištenih u skladištenju, transportu i pakiranju proizvoda.

Tehnički list proizvoda (pdf)

EcoWorks

Ukoliko imate pitanje ili Vam je potreban savjet pošaljite upit našim djelatnicima koji će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti!