Naša misija

.


"Uspjeti na tržištu nije lako, ne postoji gotova formula, nema jamstva. Predan rad, fleksibilnost, inteligencija, dobri planovi i programi, smisao za rad s ljudima - sve su to nužni preduvjeti. Ali potrebno je još nešto, nešto što se zove pravi trenutak, jer ako samo pratiš konkurenciju nikad nećeš završiti prvi.

Zaštita okoliša je temeljna odrednica poslovanja danas. Kao inovatori u svojoj grani industrije plastike radimo pozitivne iskorake, promjene razvijanjem biorazgradivih materijala. Moramo znati što ostavljamo mladima u naslijeđe, a u budućnosti će moći opstati samo čiste i ekološki osvješćene industrije. "
Boris Mikšić, CEO


Misija tvrtke Ecocortec je razvijanje ekoefikasne proizvodnje biorazgradivih materijala koja kombinira ekonomski učinak, odnosno produktivnost sa pozitivnim djelovanjem na okoliš.

Naša vizija je razvoj inovativne, tehnološki suvremene, održive alternative petrokemijskim plastičnim materijalima te izgradnja temelja koji će osigurati široku primjenu biorazgradivih materijala na tržištu.

Spoj nove tehnologije i zaokruženog tehnološkog procesa donosi visoku ekoefikasnost proizvodnje koja uz iznimnu djelotvornost, produktivnost procesa omogućuje organizaciju poslovanja sukladno ISO14001 certifikatu, sustavu upravljanja okolišem.

Danas gotovo da i nema proizvoda koji se ne pakira u neku vrstu ambalaže koja sve više predstavlja tihog prodavatelja proizvoda. Kupci danas traže maksimum od ambalaže kako u fizikalnim, kemijskim svojstvima tako i u svojstvima ekološke prihvatljivosti, jer ambalaža uz novu tehnologiju može pružiti "dodanu vrijednost" proizvodu.

Budućnost ambalaže je u višeslojnim biorazgradivim filmovima i folijama te sve većem broju kombinacija polimera čime se postiže "smart - pametna" ambalaža u potpunosti prilagođena proizvodu.

Cilj tvrtke je neprestanim inovacijama uz iskustvo i stručnost ljudi te vrhunsku brigu o strojevima i proizvodnom procesu postići neprestano unaprijeđivanje kvalitete te razvoj tehnološkog procesa u skladu sa zadovoljavanjem različitih potreba potrošača.

Ukoliko imate pitanje ili Vam je potreban savjet pošaljite upit našim djelatnicima koji će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti!